1a divisió FEF

El Nàstic perd dos punts al tram final contra el Logroñés (2-2)

L’estrena del conjunt grana a la lliga ha acabat amb un empat a l’últim instant del conjunt de La Rioja (2-2). L’equip de Raül Agné veu com se li escapen dos punts en el primer partit al Nou Estadi de Tarragona.

El matx ha començat amb una bona ocasió de Pablo Fernández amb un xut que ha sortit fregant l’escaire. Després d’uns minuts de tempteig, el Logroñés ha augmentat la seva pressió ofensiva i ha trobat l’acció del primer gol. Vinicius Tanque ha estat l’autor de la diana que donava un avantatge per la mínima minuts abans d’arribar al descans.

A la represa, el Nàstic ha pogut empatar gràcies a una jugada per la banda de Marc Álvarez que en primera instància Pablo Fernández no ha pogut concloure, però en el rebot, Robert Simón ha firmat l’empat. Al minut setanta-sis, el Nàstic ha capgirat el marcador amb un gol de Marc Alvarez després d’aprofitar un servei de córner de Bonlla. El futbolista de la pedrera grana ha debutat de la millor manera possible.

Quan semblava tot dat i beneït, Arregi ha rematat un córner per posar l’empat final a dos al marcador. L’àrbitre del partit ha afegit cinc minuts, però no han servit per canviar el resultat final.