3a divisió FEF

El Peralada i el Girona B tornen a la competició

La temporada a Tercera Divisió pels dos equips gironins comença avui, el Peralada i el Girona B, buscaran seguir amb la bona dinàmica a lliga després d’un any on els dos conjunts van quedar en les posicions de dalt.

Els empordanesos debuten contra el San Cristobal a Vilatenim a les sis de la tarda. El club xampanyer s’ha vist obligat a desplaçar-se fins a Figueres per culpa d’un fong a la gespa del Municipal de Peralada. El xoc serà una prova de foc pels de Miquel Ángel Muñoz que s’enfronten a un equip que va estar a punt d’assolir l’ascens a la Segona divisió FEF. El tècnic gironí ha convocat a vint-i-tres jugadors pel partit de Vilatenim.

Precisament, el rival que va eliminar al conjunt barceloní va ser el Girona B que també inicia la lliga abui al migdia a Riudarenes. Els d’Axel Vizuete juguen contra la Montañesa i que es disputarà a les dotze del migdia. El filial vermell-i-blanc no ha publicat la convocatòria, però ja sap que no podrà comptar amb Miquel Àngel Sánchez, lesionat de llarga durada. El filial, amb una plantilla de vint homes disponibles, podria reforçar-se amb jugadors del Juvenil A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)