3a divisió FEF

Estrena prometedora

3a divisió FEF. El Peralada aconsegueix una bona victòria contra el San Cristóbal a Vilatenim amb un gol de penal de Marc Nierga

Peralada 1 San Cristobal 0

PERALADA:Aroca, Varese, Sergi Romero, Alan Baró, Palacios, Pol Gómez, Marc Pijuan, Adrià Méndez, Moha, Medina i Marc Nierga.SAN CRISTÓBAL:Varo, Òscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Guille, Abde, Mario Cantí, Tom Diawara, Yerai, Kevin Alarcón i Adri Montoro.GOLS:1-0 (64’) Marc Nierga, de penal.ÀRBITRE:González Moreno.T.G.:Als locals Sergi Romero, Varese, Pol Gómez i Adrià Méndez, i als visitants Guille, Max Llovera, Varo i Òscar Sierra.

El Peralada tenia el difícil repte d’arrencar la temporada contra el San Cristóbal, un dels equips que va lluitar per l’ascens el curs passat, i fer-ho en un camp que no és el seu tot i jugar de local, perquè els xampanyers van jugar a Vilatenim per culpa d’un fong que ha fet malbé la gespa del seu camp. Tot i les adversitats, els de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal van aconseguir una molt bona victòria.

El Peralada va tenir la primera ocasió del partit amb una rematada massa alta de Medina, però, en línies generals, en la primera part va passar ben poca cosa per les continues interrupcions que hi va haver. I és que la intensitat del partit va ser molt alta, tot i ser tot just la primera jornada. En la segona part, els xampanyers van poder fer un petit pas endavant que va acabar sent decisiu, perquè, en una connexió entre Medina i Nierga, el segon va rebre un penal que es va encarregar de transformar en l’únic gol del partit (64’). En el tram final, va tocar patir una mic,a però els xampanyers van poder certificar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)