2a divisió FEF

El gol no pot esperar

2a divisió FEF. L’Olot ha de millorar en atac per poder guanyar el seu primer partit de lliga i respirar tranquil

A l’Olot li ha faltat l’essència del futbol en les dues primeres jornades de lliga i així és impossible acumular punts i escalar posicions en la taula. El gol s’està resistint al conjunt de la Garrotxa, que buscarà a La Almozara contra l’Ebre el primer triomf, que li doni tranquil·litat i confiança en el futur més immediat abans no sigui massa tard. El contrincant, que compta amb el mateix balanç que els olotins, també vol sumar la primera victòria i, jugant a casa, no es conformarà amb menys que tres punts: “Estic molt content del treball però això no implica ser millors o pitjors que la resta. Hem tingut un inici en què hem jugat contra dos equips que van estar a punt de pujar de categoria. Vull veure el costat positiu de les coses, el nivell és molt alt i això no és la tercera divisió”, comenta Manix Mandiola, el tècnic de l’Olot, que afegeix: “Aquesta temporada estem millor en el joc que en els resultats. Hem de funcionar en totes les facetes ja que, cada partit sense guanyar, l’obligació és major. Ja arribaran les victòries i la primera opció per reafirmar-nos a la categoria és contra l’Ebre. Farem l’impossible per ser competitius i intentar sumar els tres punts.”

L’Ebre s’ha convertit en un clàssic de segona B, ara segona FEF, i encadena vuit campanyes al futbol semiprofessional: “L’Ebre és un equip del nostre nivell, un perfil semblant i amb un camp que el fa molt perillós. El terreny de joc és petit i de gespa artificial, tot i que no juguen molt directe”, analitza el d’Eibar, que afegeix: “Ens hem d’adaptar a aquests factors des del primer minut, no hi ha excusa. El més important és acostar-nos cadascú al nostre cent per cent, que l’equip jugui junt i ser fidels al nostre estil. Després el temps ens posarà al nostre lloc.”

De cara al matx, Mandiola continuarà tenint l’única baixa per lesió del capità Albert Blázquez. Respecte a l’últim partit, cauen de la convocatòria Manel Busquets i Aimar per Brugué i Forés.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 1

1 Partits perduts 1

1 Gols a favor 0

2 Gols en contra 1

LA PRÈVIA

Estem millor en joc que en resultats. Hem de funcionar en totes les facetes ja que cada partit sense guanyar l’obligació és més gran
L’Ebre té un perfil semblant al nostre amb un camp que el fa perillós, petit i de gespa artificial
Manix Mandiola
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)