Territorial

Sense oferir resposta

Divisió d’honor juvenil. L’Espanyol, amb la llei del mínim esforç, goleja el Girona en un partit en què els gironins no van ser prou intensos

Girona 0 Espanyol 3

GIRONA:Lucas García, Biel, Pedroza (Marc Aznar, 65’), Antal, Jan Jiménez, Calvete (Celma, 46’), Iker Almena (Silvi, 71’), Hugo García (Bah, 65’), Albert García (Quer, 56’), Marco Vergara i Iker Vázquez.ESPANYOL:Rymvydas, Álex Yang (Fornell, 46’), Ian Forns, Català, Marc López (Pascual, 82’), Pol García, Marc Delgado (Barquero, 67’), Rivares, Javi Hernández (Ousmane, 67’), Jordi Coca i Pol Cid (Pecellín, 76’).GOLS:0-1 (22’) Javi Hernández. 0-2 (39’) Javi Hernández. 0-3 (60’) Pol Fornell.ÀRBITRE:Sánchéz Rico.T.G.:Calvete i Álex Yang.T.V.:cap.

L’equip juvenil del Girona va perdre clarament contra l’Espanyol, que va aprofitar a la perfecció les poques ocasions que va tenir per fer mal a un rival noquejat i sense capacitat de resposta que encara no coneix la victòria després de tres jornades.

Els primers vint minuts van ser de tempteig, amb poca intensitat i gairebé sense ocasions. En el 22’, una mala cessió del porter Lucas García la va aprofitar Javi Hernández per superar-lo. Tres minuts després, en l’intent de reaccionar, Almena va disposar de la millor ocasió gironina amb una passada de la mort que va rematar massa mossegat.

En el 38’, després d’algun rebot, Javi Hernández va fer un golàs des del cercle central que va deixar sense esma els blanc-i-vermells tot i que en l’inici de la segona part van intentar treure l’orgull. Fornell, a la sortida d’un córner en el 57’, va posar fi a tot intent de reacció. De fet, els blanc-i-blaus van tenir l’ocasió d’augmentar la renda a través d’alguna contra.