2a divisió FEF

Un cop dels que fan mal

2a divisió FEF. L’Olot s’avança amb un gol d’Urri (15’) i controla el rival, però Forgas falla un penal en el minut 79 i veu com l’Ebre li empata el duel en el 87

Ebre 1 Olot 1

EBRE:Joel, Oscar Arroyo, Guti, Santos (Aizpun, 78’), Ramsés, Ibra Cámara, Santigosa (Llamas, 78’), Iván Elena (Joel Lasso, 46’), Salas, Arasa (Javi Sánchez, 60’) i Eder Díez.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Castells (Sebas Coris, 21’), Eloi (Terma, 76’), Urri, Xumetra (Josep Cerdà, 61’) i Forgas.GOLS:0-1 (15’) Urri. 1-1 (87’) Salas.ÀRBITRE:García Padilla.T.G.:a Santos (67’) i Aizpun (90’), de l’Ebre, i a Gonzalo (52’), Uri Ayala (90’) i Eloi (amb el partit acabat), de l’Olot.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a La Almozara de Saragossa.

L’Olot va obtenir el segon punt del curs, el primer fora de casa. A priori, el resultat es podria donar per bo si no fos perquè els de Manix Mandiola van fer un bon partit en línies generals, es van avançar gràcies a una diana d’Urri (15’) i van controlar força el rival. A més, els olotins van tenir un penal a favor forçat per Cerdà, però Forgas va enviar la pilota a fora (79’) i, des de llavors, van aparèixer tots els mals fins que l’Ebre va signar l’empat en el minut 87 després d’un servei de banda. Les cares de pomes agres entre l’expedició olotina van ser evidents.

El partit va començar amb un Ebre intens que va trepitjar àrea garrotxina gràcies a Dani Salas i Arasa, els més actius. Batalla va haver d’intervenir providencialment en un xut del segon tot just en el minut 3. A poc a poc, l’Olot va dominar el partit i en el minut 15 va estrenar el caseller de gols en la lliga quan Xumetra va cedir cap a Eloi al vèrtex i el gironí, al primer toc, va fer una centrada a rosca canviada al segon pal, on hi havia Urri, que va encreuar la rematada i va superar Joel. La lesió de Castells va fer canviar lleugerament els plans de Mandiola, que amb 0-1 a favor va decidir, sobretot, defensar, tot i que Forgas va tenir el 0-2 a tocar en el minut 60 i en el 79, a través d’un penal forçat per Cerdà.

En l’últim sospir, quan el primer triomf semblava un fet, Ramsés va fer un servei de banda, Eder va pentinar i Dani Salas va afusellar Batalla a prop de la porteria (87’).

Hem estat a l’altura i ens hem adaptat a tots els obstacles. El penal ens havia de donar tranquil·litat