El Girona B cau contra el Castelldefels (1-0)

Castelldefels 1 Girona B 0

CASTELLDEFELS:Antonell. Soriano, Alan, Alex Alba, Sánchez, Gimenez, Esclava, Manu González, Isaac Padilla (Carlos Cano, 72’), Fran (Blasco, 81’) i Salamanca (Segura, 49’).GIRONA B:Iker, Biel Farrés, Oriol Comas (Moha, 72’), Yeray Izquierdo (Marc Alegre, 81’), Marc Fuentes, Oussama (Martí Riera, 61’), Marc Doménez, Shin, Koucha (Jastin, 61’), Richmon i Almansa.GOLS:1-0 (55’), Eslava.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Alba, Manu González, Rubén, Dani Sánchez. Als visitants Marc Alegre.

L’inici de lliga no ha estat el més esperat pel conjunt d’Àxel Vizuete. Després de la victòria a casa en la jornada inaugural, avui ha caigut, per segon partit consecutiu, a fora de casa. El Castelldefels ha aprofitat una acció a l’inici de la represa per enfilar la seva primera victòria del curs amb una diana d’Eslava al minut cinquanta-cinc (1-0).

Els primers quaranta-cinc minuts han començat amb una gran ocasió d’Esclava després de rematar un servei de banda. El central cassanenc, Oriol Comas, ha evitat que la primera aproximació del Castelldefels acabés en gol. La resposta ha estat a les botes de Shin que ha estat a punt de marcar a Antonell. La pilota ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria local. El matx ha entrat en un estira-i-arronsa constant.

Al minut trenta-un, Marc Fuentes ha rematat un servei de córner que ha sortit desviat al pal esquerre. Els d’Àxel Vizuete han fet un pas endavant i a través de jugades penjades directes a l’àrea, han pogut generar molt de perill. La primera part ha acabat amb l’empat a zero inicial.

A la represa, els grocs han fet el primer canvi del partit per lesió de Salamanca després d’una topada amb Richmon. Després d’uns bons minuts locals, Eslava ha obert la llauna del marcador amb un remat creuat a dins l’àrea que no ha pogut evitar el porter del Girona, Iker Piedra. Vizuete ha reaccionat amb un doble canvi al minut seixanta-un. Han entrat Martí Riera i Jastin per Karim i Oussama.

El tram mitjà de la segona meitat, el Girona B ha navegat en el joc i ha cedit terreny a un Castelldefels amb molta confiança. L’únic avís ha estat de Biel Farrés que Antonell ha atrapat sense problemes. Almansa ha revolucionat la banda esquerra per estirar les files del filial. De mica en mica, els locals han deixat de tenir presència en atac.

Pocs minuts més tard, Richmon ha estavellat un xut llunyà al travesser local. Fuentes també s’ha afegit a les clares ocasions de gol amb un remat que ha sortit molt desviat per sobre la porteria.

Finalment, l’àrbitre ha xiulat el final del partit i el Girona B ha tornat a perdre tres punts on podia haver merescut més. Els de Vizuete sumen un triomf en tres partits i cau fins a la dotzena posició.