2a divisió FEF

L’Olot falla un penal amb 0-0 i perd contra el València Mestalla (0-2)

L’Olot continua de pega en aquest inici de temporada, i és que els olotins han tingut opcions clares d’avançar-se en el marcador, amb un penal inclòs, però ha acabat perdent a casa contra el València Mestalla (0-2), que ha jugat millor les seves cartes en la segona part. Amb la derrota els de Manix Mandiola continuen en la penúltima posició amb dos punts després de quatre jornades i confirmen un mal inici de curs.

El partit ha començat mogut, amb l’Olot buscant la porteria del València Mestalla des dels primers segons. Ràpidament, però, el València Mestalla s’ha endollat més i ha començat a tenir certa sensació de domini, tot i que ha estat incapaç de traduïr-ho en grans ocasions de gol. De fet, tot i no ser superior, el perill l’han generat majoritàriament els olotins durant la primera part, amb un Josep Cerdà molt actiu. El davanter cedit pel Barça B ha tingut dues grans ocasions en rematades de cap després d’arribades per banda dreta de Callís, un dels més destacats en els primers quaranta-cinc minuts, però no ha pogut superar el porter Emilio Bernad, que ha fet un partit descomunal. Forgas, Uri Ayala i Ot Serrano han tingut les altres ocasions dels olotins, però tampoc han tingut l’encert necessari per avançar l’Olot en el marcador.

En l’inici de la segona part ha arribat el punt d’inflexió del partit, i és que en el primer minut Cerdà ha provocat un penal. A diferència de la setmana passada, quan Forgas va fallar des dels onze metres contra l’Ebre, Eloi ha assumit la responsabilitat. El gironí, però, no ha pogut transformar la pena màxima perquè Emilio Bernad ha fet una gran aturada (47’). Cinc minuts després l’Olot ha rebut el segon cop consecutiu, quan Fran Pérez s’ha quedat sol davant Batalla, l’ha regatejat i ha marcat el 0-1. Després del gol a l’Olot li han faltat idees per anar a buscar la porteria rival amb la mateixa insistència que en la primera part, i és que tampoc ha tingut l’encert necessari amb pilota. El València Mestalla, amb més possessió i superioritat numèrica al centre del camp, ha estat capaç d’abaixar les revolucions d’un partit en què els de Manix Mandiola només han tingut alguna ocasió a pilota aturada. La decepció ha estat màxima quan en el minut 83’ Gozálbez ha marcat el 0-2 superant a Batalla amb un xut ajustat al pal.