Lliga de les Nacions

La selecció espanyola es classifica per la ‘final four’

Un gol de Morata al minut 88 ha donat la victòria (0-1) a la selecció espanyola a Portugal. Amb el triomf, l’equip orientat per Luis Enrique ha segellat el primer lloc del seu grup i serà a la final four de la Nations League. No ha estat un partit massa lluït del combinat estatal, que no ha començat a rutllar fins que Gavi i Pedri en el minut 60 han entrat a la gespa. I és que dels blaugrana només Ferran Torres ha estat titular i Sergio Busquets, Pedri, Gavi, Jordi Alba i Eric García –desconvocat– han estat a la banqueta. L’únic culer sense jugar, a banda de Eric, ha estat Alba.

En la primera part, la selecció espanyol ha monopolitzat la pilota, però ha estat inferior. I és que els homes entrenats per Luis Enrique circulaven, però no aconseguien superar línies, movent la pilota molt a poc a poc i no han generat pràcticament res ,i Portugal, esperant al contraatac sí ha inquietat. De fet, amb dues fuetades de Diego Jota i una altra de Bruno Fernandes, han estat a punt de marcar els lusitans. La primera l’ha resolt Unai Simón amb una gran intervenció, la segona ha marxat fregant l’escaire.

Després del descans, el guió ha seguit sent el mateix, Unai Simón ha salvat de nou a una roja sense nord, fins que ha entrat a la gespa Pedri i Gavi, també Busquets, i el joc ha adquirit un altre sentit. Més ritme de pilota, més profunditat i més ullal també amb Nico Williams, que ha entrat al tram final. El de l’Athletic ha estat l’assistent en el gol de Morata.

La final four es disputarà del 14 al 18 de juny als Països Baixos i enfrontarà a Espanya, Itàlia, Croàcia i els Països Baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)