Més futbol

Futbol a carretades

Sense aturador. Des d’avui fins al 14 de novembre, hi ha competició cada dia sense excepció, entre les cinc grans lligues i les competicions europees

El futbol no s’atura, però de veritat. El mundial de Qatar, que engega el 20 de novembre i acaba el 18 de desembre, per la qual cosa es menja un mes de competició, ha convertit el calendari d’aquesta temporada en una cursa d’obstacles que proposa durant el pròxim mes el tram més complicat. I és que des d’avui fins al 14 de novembre hi haurà futbol cada dia sense parar, entre les cinc grans lligues i les competicions europees. 45 dies en què sempre, sense excepció, hi haurà en joc partits de LaLiga, la Ligue 1, la Serie A, la Premier League, la Bundesliga, la Champions League, l’Europa League o de la Conference League. D’aquesta manera, fins al 14 de novembre no s’interromprà l’activitat, encara que dos dies després engegaran els amistosos de seleccions per preparar, de manera exprés, la copa del món, que arrencarà la setmana següent.

Aquesta ració de partits sense aturador comença avui amb l’inici de les jornades de LaLiga –Athletic- Almeria (21 h)–, de la Bundesliga –Bayern-Bayer Leverkusen (20.30 h)– i de la Ligue 1 –Angers-Olympique de Marsella (21 h)–. Futbol a carretades, doncs. Els cossos tècnics dels equips, sobretot dels que participen en competicions europees que han comprimit les seves fases de grups per acabar-les just abans de l’inici de la cita mundialista, tremolen.

LA DADA

45
dies
consecutius en què hi haurà sempre partits de les cinc grans lligues o de competició europea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)