1a divisió FEF

El Sabadell cau golejat contra el Logroñés (3-0)

El Sabadell continua sense sumar a domicili. Avui ha caigut contra el Logroñés per 3 a 0, en un partit en què han pagat car els errors en defensa i la gran efectivitat dels locals.

Els arlequinats s’han vist sorpresos ben aviat per un golàs de Menudo. En el minut 7, en la primera acció de perill del partit, el jugador del Logroñés ha engaltat un xut des del mig del camp, aprofitant que el porter estava avançant, per marcar el primer gol del matx. A partir d’aquí, els locals han estat els que han continuat dominant el duel a través de la possessió, i en el segon xut entre els tres pals, ha arribat el segon gol (18’), aquest cop obra de Doncel. El Sabadell ha intentat escurçar les distàncies, però la realitat és que li ha costat sortir amb la pilota controlada des del seu camp i no han aconseguit generar ocasions de perill.

A la represa, els locals s’han continuat mostrant molt superiors en totes les facetes del joc, assetjant contínuament la porteria visitant. En el minut 50, a la sortida d’un córner, Arbeloa ha estavellat la pilota al travesser. I en el 62’ Sergi Puig ha tornat a ser providencial per aturar una rematada de Ricardo. En el minut 67 ha arribat el gol de la sentència. Arbeloa ha aprofitat la poca contundència defensiva dins l’àrea arlequinada per fer el tercer amb un xut potent i col·locat. En els últims deu minuts del matx, el Sabadell ha disposat de les millors ocasions per apropar-se en el marcador, però s’han trobat al davant amb un porter que ho ha aturat tot. La poca contundència en les dues àrees ha provocat la tercera derrota en tres desplaçaments del Sabadell.