2a divisió FEF

Una història coneguda

2a divisió FEF. L’Olot s’entesta a no rutllar en la categoria i ja és cuer en la taula després de perdre contra el Peña Deportiva en un matx molt fluix

Peña Deportiva 1 Olot 0

PEÑA DEPORTIVA:Edu Frías, Samu Vázquez (Cruz, 61’), Cámara, Robert Costa, Badal, Lalo (Jofre Cherta, 85’), Cristeto (Fraile, 61’), Colomina, Ton Ripoll (Fortes, 85’), Barrero (Loren Sánchez, 50’) i Chema Moreno.OLOT:Batalla, Aimar (Xumetra, 65’), Uri Ayala, Gonzalo, Bigas, Urri, Ot Serrano, Eloi, Manel Busquets (Arnau Forés, 91’), Cerdà (Sebas Coris, 46’) i Forgas.GOLS:1-0 (35’) Chema Moreno.ÀRBITRE:Aranda Delgado.T.G.:A Fraile i Colomina, del Peña Deportiva, i a Cerdà, Uri Ayala i Bigas, de l’Olot.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al Municipal d’Esports.

L’Olot no carbura. Només ha marcat un gol en cinc jornades, ha sumat dos punts i ja és cuer de la taula després de perdre en la seva visita a la Peña Deportiva d’Eivissa (1-0). Chema Moreno, després d’una acció a pilota aturada, va decantar la balança a favor dels balears, que amb un punt d’intensitat defensiva en van tenir prou per mantenir a ratlla un conjunt olotí sense malícia ni idees en atac.

Els de Manix Mandiola van sortir intensos i buscant tenir profunditat. Gràcies a això, Cerdà va rematar desviat després d’una bona combinació entre Eloi i Busquets (3), o Busquets mateix va provar un xut connectant amb Forgas (8’). A poc a poc, però, el Peña Deportiva va agafar les regnes del matx i va començar a menjar terreny als garrotxins, que davant la major sensació de perill dels locals van fer un lleuger pas enrere. Ot va bloquejar una rematada perillosa (9’) i Batalla va intervenir als peus de Chema Moreno, en una intervenció de mèrit (12’). En el 36’, el de Balaguer no va poder evitar la que seria la diana de la victòria dels eivissencs quan Chema Moreno va rematar creuat des de lluny però lliure de marca i amb molt d’encert després d’una jugada d’estratègia.

En la segona part, Mandiola va provar canvis de dibuix i alguna substitució atrevida, però el seu equip tampoc no va carburar. Coris ho va provar amb un xut massa centrat tot i que era potent (55’) i Urri va tenir la millor ocasió després de plantar-se sol dins de l’àrea però no va rematar amb encert, fet que va permetre a Edu Frías rebutjar amb els punys (79’). Aquest va ser el pobre bagatge dels garrotxins en una segona part que havia de ser un atac i gol per buscar, ni que fos, sumar un punt que no els hauria tret de pobres.

ELS VESTIDORS

Estem molt lluny de tot i, sobretot, del gol. Si no pots anar cap a dalt, generar perill i fer gol, no pots sumar punts, que és el que necessitem
Hem provat un canvi de sistema però patíem. El gol ha estat d’estratègia i ens ha fet molt mal
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)