Europa League

El Betis amarga la nit a Mourinho i la Real també fa el 9 de 9

Europa League. El Betis i la Real tenen peu i mig a la següent ronda. Maneta del Vila-real a la Conference League

La Real Sociedad té un peu i mig a la següent ronda de l’Europa League. El conjunt d’Imanol Alguacil ha guanyat avui a Moldàvia per 0-2 i es manté líder del grup E, amb 9 punts de 9 possibles. David Silva ha fet el primer dels bascos amb un gran xut des de la frontal i Elustondo, de cap, ha fet el segon en l’acció justament posterior a l’expulsió de Kyabou (61’). En el mateix grup, el Manchester United de Cristiano Ronaldo, després del 6-3 encaixat contra el City en la lliga, s’ha retrobat amb la victòria a Nicòsia i és el segon classificat. Rashford, amb un doblet, i Martial han fet els honors.

El Betis, per la seva banda, ha guanyat 1-2 en la visita a l’Olímpic de Roma i també es manté líder del seu grup, amb 9 punts. Mourinho, als seus 59 anys, aspirava avui a convertir-se el tècnic amb més victòries en competicions europees, però el rècord haurà d’esperar. Mou continua amb 106 victòries, les mateixes que Alex Ferguson. Guido i Luiz Henrique han donat el triomf als andalusos.

Conference League

El Vila-real també ha fet la feina i ha golejat 5-0 l’Àustria de Viena amb un hat-trick del comandant Jose Luis Morales. Danjuma i Alex Baena havien avançat 2-0 l’equip d’Emery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)