3a divisió FEF

El Girona B i el Peralada volen fer-se forts contra la Grama i el Vilassar

La jornada nou del grup 5 de Tercera divisió es posa en marxa avui. Els dos equips gironins, Girona B i Peralada, volen fer-se forts contra dos rivals de la part baixa, però que els podrien superar en cas de derrota.

El filial gironí visita a la Fundació Esportiva Grama al Camp Municipal de Santa Coloma aquest migdia, a tres quarts de dotze. El conjunt entrenat per Àxel Vizuete vol donar continuïtat al triomf del passat diumenge contra el Vilafranca i mirar de consolidar-se entres els cinc primers.

Per altra banda, el conjunt de Miquel Àngel Muñoz rep el Vilassar de Mar al Municipal de Peralada, a les sis de la tarda, amb més dubtes. Els xampanyers han acumulat dues derrotes consecutives i han frenat en sec el bon inici. Pel partit, Miquel Àngel tindrà les baixes de Gallardo, Medina, Font i Gelma; Marc Nierga serà dubte i el més probable és que no pugui acabar disputant el partit d’aquesta tarda. Els verd-i-blancs son sisens empatats a sis punts amb la Pobla Mafumet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)