Sergi Solans torna el Peralada al camí de la victòria (1-0)

El Peralada torna a ser equip de posicions de play-off d’ascens després de trencar aquesta tarda la ratxa de dues derrote consecutives i sumar els tres punts a casa contra el Vilassar, en un partit dominat clarament pels xampanyers que s’ha decidit amb un gol de Sergi Solans a l’inici de la segona part (1-0). Ara els de Miquel Àngel Muñoz ocupen la quarta posició, encara lluny d’un Europa imparable que suma sis punts més després de guanyar en les cinc primeres jornades.

El Peralada ha demostrat des dels primers minuts que volia els tres punts, i és que ha dut el pes del partit des del xiulet inicial. Dominant el joc, pràcticament totes les ocasions de perill de la primera part han estat dels xampanyers, tot i que no n’han tingut tantes com haurien volgut perquè en els metres finals ha faltat tenir més precissió. Tot i això, Llorenç Buquets ja ha intimidat el Vilassar amb un xut en el minut 3’, i en el 19’ ha estat Sergi Solans qui ha estat a punt de marcar després duna centrada de Palacios, però ha rematat desviat per poc. Sergi Romero, a la sortida d’un córner (30’), i Dani Gómez, rematant de volea una centrada de Varese (45’), han tingut les altres ocasions més perilloses abans del descans.

En l’inici de la segona part el Vilassar ha intentat fer un pas endavant i Marc Rio ha posat a prova Aroca en el minut 48’, però la resposta del Peralada ha estat immillorable, perquè en l’acció següent Dani Gómez ha assistit a Sergi Solans que, sol davant el porter visitant, ha marcat l’1-0 amb una definició creuada i molt ajustada al pal (49’). El gol ha apagat l’empenta inicial del Vilassar i el guió ha tornat a ser el de la primera part, amb els xampanyers dominant el partit i generant ocasions amb comptagotes per marcar un gol que hauria donat tranquil·litat en els minuts finals. Tot i que no ha arribat, sobretot en un parell d’accions de Moha, el Peralada ha estat molt segur al darrere i ha pogut certificar la victòria.