1a divisió FEF

El Nàstic remunta al Múrcia (3-2) i respira

Els grana arribaven amb urgència per sumar, situats en zona de descens, i han estat capaços de remuntar el gol inicial visitant per sumar el segon triomf consecutiu a casa

El Nàstic remunta al Múrcia (3-2) i guanya un duel al qual arribava amb molta urgència per sumar. L’equip havia caigut la setmana passada a Elda deixant-se remuntar el partit amb dos gols consecutius al tram final, i l’ambient a Tarragona no està sent el millor en aquest inici. L’equip no ha arrencat bé, sis punts de divuit possibles i totes les mirades posades sobre l’entrenador, Raúl Agné. Però la reacció avui ha estat molt positiva. Ha marcat primer el Múrcia, per complicar-ho encara més. Però ni així el Nàstic s’ha enfonsat i ha estat capaç d’aixecar el partit per sumar el segon triomf consecutiu a casa.

Al quart d’hora el Múrcia ha posat cap per avall al Nou Estadi. Hàbils per sortir de la pressió han trobat a Dani Vega que ha definit la jugada a les mil mervelles per avançar als visitants. Soroll de vent a les graderies. Però el Nàstic ha respost. I ràpid. Aarón Rey ha trobat a Guillermo, que ha deixat anar un gran xut creuat per superar a Joao Costa i empatar.

I els primers minuts de la represa han estat claus. Excel·lents dels de Tarragona. Al 47, en una transició, Aaron ha tornat a assistir, i Pablo Fernández ha anotat el segon per avançar als locals. Tres minuts després Joan Oriol ampliava distàncies, altra vegada a passada de Rey i amb un gran xut amb l’esquerra. Dos gols de diferència i partit controlat fins al final. Fins al tercer minut dels cinc d’afegit, quan Arnau Ortiz ha marcat un autèntic golàs des de la frontal per generar una mica de nervis en els darrers instants.

El Nàstic guanya i respira. L’equip d’Agné deixa el descens, suma nou punts i, tot i el mal inici, es queda ara a tan sols dos de les places de promoció d’ascens. També a només dos de la part baixa. Mostra de la igualtat de la categoria. Ara arriba l’assignatura pendent, millorar i guanyar fora de casa. Dissabte vinent el Nàstic visitarà el filial de la Real Sociedad a Zubieta.