3a divisió FEF

El Peralada i el Girona B volen ser a dalt

3a divisió FEF. A les 12 h els xampanyers visiten la Muntanyesa i el filial gironí rep el Tona, dos dels nouvinguts a la categoria

El Peralada i el Girona B tenen avui dos partits importants per ocupar les posicions de la zona noble de la classificació, on ja hi ha el conjunt xampanyer, que va arrencar la jornada en posicions de promoció d’ascens. Tots dos juguen aquest migdia (12 h), i ho fan contra la Muntanyesa i el Tona, dos dels equips procedents de 1a catalana però que han arrencat d’alló més bé la temporada.

Qui sobre el paper té un partit més complicat és el Peralada, que visitarà el sempre difícil camp d’una Muntanyesa que, després de perdre en la primera jornada, encadena quatre partits sense perdre. El Peralada, però, es va retrobar amb la victòria diumenge passat contra el Vilassar i amb nou punts està un punt per sobre del conjunt barceloní, una posició que els de Miquel Àngel Muñoz intentaran mantenir.

Per la seva banda, el Girona B rep aquest migdia a Riudarenes la visita del Tona, que la setmana passada tot just va perdre el seu primer partit del curs contra el líder, l’Europa. Els gironins, igualats a sis punts amb el conjunt osonenc, necessiten el triomf per refer-se de la derrota al camp de la FE Grama de diumenge passat (1-0) i acostar-se a les posicions que donen accés al play-off d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)