1a divisió FEF

El Nàstic surt de buit de Zubieta (2-0)

El Nàstic ha perdut a Zubieta, contra el filial de la Real Sociedad, un partit que se li ha posat d’esquena de seguida. A remolc de l’1-0 (4’), el conjunt de Raül Agné ha intentat reaccionar, ha dut el domini durant diverses fases, però li ha costat crear perill, i ja amb el partit molt madur, el Sanse ha dictat sentència.

El partit ha començat de la pitjor manera per als tarragonins, perquè el filial de la Real ha marcat quan només s’havien jugat quatre minuts, mitjançant Magunazelaia. El Nàstic ha provat de reaccionar amb una ocasió de Marc Montalvo (20’), però el Sanse ha tingut a prop el segon, que Manu García ha evitat amb una gran intervenció (28’). Guillermo, en la recta final de la primera part, ha inquietat el porter local, que ha ofert bona resposta.

En la segona part, el conjunt de Raül Agné ha tingut dificultats per acostar-se a l’àrea del Sanse. I tot s’ha acabat d’ennegrir amb el 2-0, obra de Gabilondo (75’). El Nàstic , de tota manera, no s’ha rendit. Guillermo ha provat un cop de cap (81’), i Josema encara ha tingut més a prop el gol en una rematada que ha anat a parar al travesser (89’). Ja en el temps afegit, Manu García ha evitat el tercer del Sanse.