Copa

El Mollerussa amplia una pobra nòmina

Copa. Amb la classificació dels lleidatans, en el sorteig de la primera eliminatòria que es farà dilluns hi haurà set catalans

El Mollerussa està capficat a fer-se un nom en el panorama estatal, i és que els lleidatans jugaran per segon curs consecutiu la primera eliminatòria de la copa contra un equip de primera, que visitarà el seu camp el 12 o 13 de novembre. És el premi a la victòria de dimecres contra el Cardassar en la fase prèvia (4-2), que va tenir Adri Fernández com a gran protagonista en els dos gols que va marcar –el primer per obrir la llauna i el segon per marcar diferències en la pròrroga–. Ara el Mollerussa només pensa en dilluns, que serà el dia en què se celebrarà el sorteig de la primera eliminatòria. Serà el moment de descobrir el seu rival, que pot ser qualsevol de primera divisió menys els quatre equips que disputen la supercopa –Barça, Madrid, Betis i València–, que començaran a competir més endavant.

La classificació del Mollerussa millora una mica la representació catalana en la copa, que serà de només vuit equips. En la primera eliminatòria, però, només seran set per l’absència del Barça. A banda del Mollerussa, els equips presents en el sorteig de dilluns seran l’Espanyol i el Girona, de primera divisió; el Nàstic, de 1a divisió FEF, i el Lleida, el Manresa i l’Olot, de 2a divisió FEF. En el cas dels dos equips de primera divisió el seu rival sortirà entre els equips procedents de la prèvia territorial, com ara el Mollerussa, o procedents de 3a divisió FEF o de la copa federació. El Nàstic, en canvi, s’enfrontarà segur a un equip de 2a divisió FEF, mentre que als tres representants d’aquesta categoria, que poden ser rivals dels grana, només els pot tocar un equip de 2a divisió A o de 1a divisió FEF. Tots els partits es disputaran al camp de l’equip d’inferior categoria, així que menys l’Espanyol, el Girona i el Nàstic, la resta jugarà a casa.

1a divisió
Espanyol
Girona
1a divisió FEF
Nàstic
2a divisió FEF
Lleida
Manresa
Olot
1a catalana
Mollerussa
* El Barça no disputarà la primera eliminatòria de la copa com els altres tres participants en la supercopa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)