Més futbol

Bacic atura, Irina marca

1a divisió femenina. El Llevant les Planes torna amb un punt de València gràcies al gol d’Irina Uribe en el 84’ i a un penal aturat per Doris

València 1 Llevant les Planes 1

VALÈNCIA:Enith, Kerlly (Beltrán, 66’), Carro, Berta Pujadas, Pauleta (Mascarell, 88’), Torrodà, Fiamma, Salmi (Chacón, 57’), Portales, Anita i Asun.LLEVANT LES PLANES:Bacic, Núria, Bou (Irina Uribe, 46’), Mora, Martín-Pozuelo, Chikwelu (Muth, 78’), Martínez, Pilar Garrote (Laia Parera, 62’), Gantxegui, Mari Paz (Alba Mellado, 88’) i Julve.GOLS:1-0 (80’) Berta Pujadas. 1-1 (84’) Irina Uribe.ÀRBITRE:Elia María Martínez (murciana).T.G.:A Chacón, Bou, Garrote, Ferrán Cabello i Maria Pi.PÚBLIC:750 espectadors.

Important empat del Llevant les Planes al camp del València. L’equip de Ferran Cabello, que venia de caure eliminat en la copa, va salvar un punt en la visita a l’Antonio Puchades gràcies a dos noms propis: la portera Doris Bacic i Irina Uribe. Bacic va ser la protagonista de la primera meitat i ho va aturar absolutament tot, fins i tot un penal de Núria Garrote sobre Salmi que només va interpretar com a tal la col·legiada Elia María Martínez. Anita Marcos va xutar la pena màxima i Bacic va encertar. La central Berta Pujadas va avançar el València a deu minuts del final en un córner, però la reacció de les de Sant Joan Despí va tardar sols quatre minuts. El temps que va necessitar Irina Uribe –3 gols en la lliga– per marcar, després d’una assistència d’esperó d’Esther Martin.