El Peralada, menys efectiu que el líder (1-2)

El Peralada, tot i que ho ha provat fins al final, ha perdut contra l’Europa, que continua comptant per victòries els seus partits de lliga (1-2).

Una primera part equilibrada ha acabat amb avantatge per a l’Europa gràcies a un gol d’estratègia. Els graciencs han tingut la primera ocasió, de Sergi Pastells (10’). La resposta dels empordanesos ha estat un xut creuat de Marc Nierga que Marc Vito ha aturat (15’). No hi ha hagut gaire activitat a les dues àrees fins al 0-1, una falta frontal en què el Peralada ha badat i Vilamitjana, de cap, ha marcat (34’).

La segona part ha començat amb un ensurt a la porteria local, en un xut des de dins l’àrea de Vilamitjana. I de l’avís, al gol. Adri Gené s’ha anticipat als centrals, ha arribat davant Aroca i ha fet el 0-2 (52’). El Peralada, però, ha reaccionat de seguida i, en una falta que Pol Gómez ha posat a l’àrea, Alan baró ha recollit un refús i ha marcat l’1-2 (54’). L’empordanès ha estat decisiu poc després en evitar l’1-3.

Amb l’1-2, el Peralada ha buscat l’empat i ha estat a punt de trobar-lo en la recta final, però Sergi Solans ha topat amb una molt bona intervenció de Marc Vito (87’). I en el minut 90, ha estat Pere Espuña qui ha tingut el 2-2 a les seves botes, frustrat també per Vito.