1a divisió FEF

El Cornellà no aconsegueix superar un seriós La Nucía (0-0)

Els verds no han pogut passar de l’empat davant l’equip alacantí, que arribava com a cuer, però ha resistit tot i jugar mitja hora en inferioritat numèrica

El Cornellà no passa de l’empat a l’RCDE Stadium davant La Nucía (0-0). Els verds arribaven en una ratxa immillorable de tres victòries consecutives davant rivals de la zona alta, però la igualtat és qui mana en aquesta categoria i aquesta jornada no han pogut superar al qui era cuer. Segurament no sigui el millor resultat, jugant a casa i davant un equip que no puntuava a domicili des de la primera jornada, però l’objectiu dels de Riutort no deixa de ser la permanència i sumen un punt més per allargar a cinc les jornades consecutives sense perdre.

El partit ha tingut molt poca cosa. Un duel molt tancat, amb un Cornellà amb més iniciativa amb la pilota, però amb moltes dificultats per generar ocasions. De fet, pràcticament no n’hi ha hagut per cap dels dos conjunts. Pels verds ha estat a prop Nahuel Arroyo als 20 minuts i, posteriorment, Kike López des de la frontal. La Nucía ho ha provat en un parell d’accions a pilota aturada, però en cap ocasió Anacker ha hagut de salvar als locals. Ni jugant mitja hora amb un home més per l’expulsió del visitant Savall, el Cornellà ha aconseguit fer mal als alacantins. Partit molt tancat, massa segurament pels interessos del Cornellà, i un 0 a 0 del tot merescut.

Els verds es mantenen ara a la zona alta amb 14 punts, xifra que marcala darrera plaça que donaria accés a la fase de promoció d’ascens. La setmana vinent els de Riutort visitaran al Barça B en el derbi català (diumenge, 19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)