1a divisió FEF

El Nàstic guanya a Las Gaunas i suma el primer triomf a fora (1-2)

1a divisió FEF. Josema ha donat la victòria als grana amb un gol a quinze minuts del final

Primera victòria del Nàstic lluny de Tarragona. Premi en la visita a Las Gaunas. Els grana no havien encara aconseguit sumar els tres punts lluny del seu estadi en el que portem de temporada però avui ha estat el dia al camp del Logroñés (1-2).

El gol de la victòria l’ha marcat Josema rematant des del segon pal una falta executada per Joan Oriol (73’).

El Nàstic s’havia avançat en el marcador en el minut 49 gràcies a un bon gol de Marc Montalvo amb un xut amb l’esquerra des de la frontal l’àrea, però el Logroñés havia empatat només sis minuts després, amb un gol de Diego Esteban.