1a divisió

El Llevant Les Planes encaixa la primera derrota a casa

El Llevant Les Planes ha encaixat aquest migdia la primera derrota del curs a casa. Les de Ferran Cabello han caigut contra l’Sporting de Huelva per 1 a 2. En l’última acció del partit Irina ha tingut el gol de l’empat, però la seva rematada l’ha salvat sota pals Ana Carol.

El Llevant Les Planes s’ha fet amb el domini en els primers compassos del matx, instal·lat a camp contrari i tallant d’arrel totes les arribades de les visitants. En el minut 10, Yas Mrabet ha estat a punt d’obrir el marcador amb un xut des de la frontal. Però, en el 15’, el quadre català ha vist com l’Sporting de Huelva, en una de les poques arribades fins aleshores, s’avançava en el marcador amb un gol d’Edgren. Les de Ferran Cabello han intentat reaccionar amb algunes arribades, però la més clara ha tornat a ser pel conjunt visitant, amb una rematada que Núria Garrote ha refusat. A mesura que han anat passant els minuts, el Llevant Les Planes ha tornat a plantar-se en zona ofensiva, però els hi estava faltant claredat i contundència en els metres finals. En les dues accions abans de marxar als vestidors, les locals n’han tingut dues de molt clares per igualar el duel, amb una pilota al pal d’Irina Uribe i un xut de falta directa que ha obligat a volar a la portera local.

A la represa, el Llevant Les Planes ha sortit ben plantat i amb ganes de fer el gol de l’empat. En el 50’ Mari Paz l’ha tingut amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. L’Sporting, però, amb molt poc generaven molt perill, i en el 62’ han ampliat les distàncies amb un gol de Hagman. La insistència del quadre català ha tingut la seva recompensa, i en el 91’ Mari Paz ha escurçat distàncies. El temps afegit ha estat de clar color local, i Irina ha tingut el gol de l’empat en l’última jugada del duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)