1a divisió FEF

Empat a res en el duel català entre Barça Atlètic i Coenrllà (0-0)

Els blaugranes han dominat, però els verds s’han defensat de meravella per anul·lar als locals en un partit sense gairebé ni una ocasió clara

Barça Atlètic i Cornellà han empatat a res en el duel català disputat al Johan Cruyff en aquesta 10a jornada de Primera Federació. Els verds han aconseguit anul·lar completament als de Rafa Márquez a nivell ofensiu i el partit ha acabat amb un empat que satisfà i molt al Cornellà i es queda curt per un Barça Atlètic necessitat, malgrat que aconsegueix frenar la dinàmica de quatre partits sense sumar.

El partit ha seguit el guió esperat. El Barça ha estat amo i senyor de la pilota, i el Cornellà ha fromat un bloc molt sòlid per suportar les embestides blaugrana sense patir i poder sortir en transicions. I li ha sortit més que bé. Els verds no han patit en quasi cap moment, més enllà de jugades aïllades, i al Barça li ha costat molt fer-li mal i s’ha vist estancat. Al primer temps, tan sols dos intents tímids de Juanda i Álvaro Sanz. Pel Cornellà, només una ocasió al cap de Carlos Blanco en un córner.

I al segon temps res no ha canviat. L’entrada d’Ilias ha sacsejat una mica la zona d’atac blaugrana, però el Cornellà s’ha mantingut ferm per anul·lar definitivament als de Márquez. Només Txus Alba ha estat capaç de xutar a porteria als segons quaranta-cinc minuts, ho ha fet engaltat una pilota després d’una passada directa des del centre del camp, i obligant a intervenir a Anacker.

Empat a zero que satisfà al Cornellà i serveix per a poc al Barça. Els de Gonzalo Riutort segueixen sense perdre i tornen a deixar la porteria a zero. Es col·loquen 7ens amb 15 punts, a un del play-off i a quatre del descens, l’objectiu a evitar. Pel que fa a les blaugranes, trenquen la dinàmica de quatre derrotes seguides i aturen la sagnia de gols en contra que estaven encaixant, però queden en 14a posició i a només un punt de la zona vermella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)