2a divisió FEF

Que no sigui flor d’un dia

2a divisió FEF. L’Olot rep l’Atlètic Saguntí (17 h) obligat a donar continuïtat al triomf contra el Lleida i amb Mandiola encara qüestionat

Olot Atlètic Saguntí

OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Uri Ayala, Gonzalo Pereira, Bigas, Ot Serrano, Terma, Urri, Manel Busquets i Forgas.BAIXES:Marc Castells, Sebas Coris, Carles Mas i Albert Blázquez (lesionats).ATLÈTIC SAGUNTÍ:Laviín, Navarro, Carlos David, David Escudero, Sampedro, Kike, Leo, Juanma, Ferran Giner, Nacho Ramón i César DíazLLOC I HORA:Municipal d’Olot (17h).ÀRBITRE:Escobar López (col·legi canari).

Després de guanyar al camp del Lleida dissabte passat (0-1) l’Olot veu la llum. No és que les sensacions fossin perfectes, perquè de fet la continuïtat del tècnic Manix Mandiola no està assegurada si avui no es guanya, però si més no els tres punts han canviat l’estat d’ànim dels garrotxins, que volen donar continuïtat a la victòria aquesta tarda al municipal olotí, on reben la visita de l’Atlètic Saguntí (17 h). És un partit clau per als olotins per escalar posicions en la classificació, ja que el conjunt valencià és un rival directe ara mateix en la lluita per la permanència, ja que només té tres punts més que l’Olot i els de Manix Mandiola els superarien en la classificació per la diferència de gols en cas de guanyar per dos gols de diferència. “Un resultat ho canvia tot, però no deixa de ser un partit. Quan guanyes veus el camí però has de continuar, perquè hem vist una via per trencar amb un passat recent en què no ens ha anat bé”, va dir el tècnic basc en la prèvia.

L’Atlètic Saguntí, que tindrà la baixa de l’exolotí Sana Ndiaye per sanció, no serà un rival fàcil, i és que en tota la temporada només ha perdut als camps del Manresa i el Terrassa –suma dues victòries i cinc empats–. “És un equip molt pràctic i per aquesta raó hem de ser molt competitius. Serem un equip molt ordenat i solidari, mantenint la mateixa filosofia. Amb això vaig a la fi del món. És el moment de guanyar i només pensem en aquest partit, sense mirar més enllà”, va sentenciar Manix Mandiola.

LA PRÈVIA

Quan guanyes veus el camí però s’ha de continuar per trencar amb el passat recent. Ens dona confiança per afrontar el partit amb la mateixa idea
És un rival molt pràctic. Hem de ser molt competitius, sent un equip molt ordenat i solidari
Manix Mandiola
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)