1a divisió FEF

Empat insípid per un Nàstic superior (0-0)

El Nàstic no passa de l’empat a Lezama contra un Athletic que ha vist que els de Raül Agné han tingut les accions més clares per endur-se els tres punts (0-0).

El conjunt grana ha començat fort a Lezama. Al minut deu, Pablo Fernàndez ha provat sort des de la frontal que Padilla ha atrapat sense problema. En els minuts posteriors, Andy Escudero ha posat a prova, de nou, als bascos amb dues accions consecutives que el porter local ha aturat sense problemes. Els grana es sentien còmodes a dins del camp, només els hi ha faltat materialitzar en uns primers vint-i-cinc minuts molt intensos.

Després de provocar l’acció més perillosa del partit amb Pablo Fernández recuperant i definint a prop del pal, els bascos han posat la por al cos amb un remat al pal de Malcolm. El partit ha arribat al descans amb l’empat sense gols.

A la represa, els grana han estat a prop del gol amb dues accions; Domingo i Guillermo han estat frenats per la defensa local.

En els últims vint minuts, el matx s’ha estancat per un conjunt tarragoní que s’ha vist frenat per la defensa local. El filial de l’Athletic ha disposat d’una bona acció al minut final després de cometre una falta a Gorostidi. Per sort pels interessos catalans, la jugada no ha acabat en gol.

El Nàstic ha sumat un nou punt a domicili en un partit que ha disposat de les millors accions del matx.