2a divisió FEF

L’Olot perd contra l’Atlètic Saguntí i Manix Mandiola perilla (0-1)

Semblava que la victòria a al camp del Lleida podria ser un punt d’inflexió, però no ha estat així perquè l’Olot ha perdut aquesta tarda a casa contra un rival directe, l’Atlètic Saguntí (0-1), en un altre partit gris al davant dels olotins que han generat molt poc perill en tota la segona part quan anaven per darrere en el marcador davant un conjunt valencià que ha aprofitat l’única ocasió que ha tingut. El dubte, ara, és si aquest pot haver estat l’últim partit del tècnic Manix Mandiola a la banqueta olotina.

Des de l’inici l’Olot ha intentat repetir el guió que li va funcionar la setmana passada al camp del Lleida. Ben ordenat i sòlid en defensa, els olotins han buscat que l’Atlètic Saguntí pràcticament no aconseguís generar perill i ho han aconseguit, ja que només Acevedo amb un parell de xuts llunyans ha inquietat la porteria d’un Batalla que no ha hagut d’intervenir. En atac, però, als de Manix Mandiola els hi ha costat arribar amb perill a la porteria de Lavín, tot i que per les bandes Manel Busquets i Josep Cerdà han estat força actius. Ells han tingut les ocasions més clares, sobretot Cerdà, que ha gaudit de dues bones ocasions en els minuts 36’ i 40’ però no ha trobat porteria. Quan millor estaven els olotins és quan han rebut el cop, i és que en l’única bona ocasió del partit dels visitants Héctor Rodas ha marcat el 0-1 (43’).

En la segona part l’Olot ha semblat que posava una marxa més per buscar l’empat, perquè Callís ha tingut una bona ocasió en el 47’, però ràpidament se li han fos els ploms. Sense gaire idees, els olotins han tingut molts problemes per generar perill i només Xumetra ha tingut l’oportunitat d’empatar amb un xut de falta que ha aturat Lavín sense problemes. Sense gaire fe l’Olot ho ha continuat intentant mentre el partit s’anava endurint. De fet, en el minut 85’ els visitants s’han quedat amb deu per una agressió d’Héctor Rodas, però ni amb superioritat numèrica els de Manix Mandiola han aconseguit tenir una clara ocasió per empatar.