2a divisió FEF

Amb pocs arguments

2a divisió FEF. L’Olot perd a casa contra l’Atlètic Saguntí en un partit amb força problemes al davant i en què encaixa en l’única ocasió del rival (0-1)

Olot 0 Atlètic Saguntí 1

OLOT:Batalla, Callís (Forés, 79’), Aimar, Uri Ayala, Gonzalo Pereira, Bigas (Saïdou, 79’), Josep Cerdà, Terma (Manzano, 62’), Urri, Manel Busquets i Forgas (Xumetra, 62’).ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lavin, Héctor Rodas, Torrent, Enrique, Acevedo (Leo Ramírez, 66’), Ximo Forner (Camacho, 71’), César Díaz (Gonzalo, 76’), Domingo (José Álvarez, 71’), Carlos David, Ferran Giner (Carlos Esteve, 46’) i Luis Navarro.GOLS:0-1 (43’) Héctor Rodas.ÀRBITRE:Escobar López.T.G.:Als locals Terma i Saïdou, i als visitants Luis Navarro, Ferran Giner, Carlos Esteve, César Díaz, Torrent, Leo Ramírez i Héctor Rodas.T.V.:Directa al visitant Héctor Rodas (85’).PÚBLIC:870 espectadors.

Semblava que la victòria al camp del Lleida podia suposar una revifalla per a l’Olot, però no ha estat així, perquè els olotins van sumar, ahir, una nova decepció a casa en forma de derrota contra un rival directe. En aquest cas, els de Manix Mandiola –que podria ser destituït els propers dies– van perdre a casa contra l’Atlètic Saguntí, que va ser capaç d’aprofitar l’única bona ocasió que va tenir en tot el partit.I, és clar, l’eficiència d’uns és la desgràcia dels altres, com, en aquest cas, per a un Olot que té molts pocs arguments ofensius i que pràcticament no va generar perill durant tota la segona part quan anava per darrere en el marcador.

L’inici del partit va ser esperançador, amb els olotins segurs al darrere i ensenyant lleugerament les dents per les bandes en les aparicions, sobretot, de Manel Busquets i Josep Cerdà. De fet, l’Olot perfectament hauria pogut arribar al descans havent marcat un gol i encarrilant el partit, però el que va passar va ser el contrari, ja que, just abans del descans, Héctor Rodas va marcar el 0-1 que posava el partit molt coll amunt (43’).

Amb el marcador en contra, s’esperava un canvi de mentalitat dels garrotxins en la segona part. I encara més quan Callís va tenir una ocasió clara després de la represa que va rebutjar Lavín. Però no hi va haver més reacció. Per molta pólvora que va intentar posar Manix Mandiola sobre la gespa amb els canvis, l’Olot no va generar ocasions clares, i és que va semblar que en cap moment va tenir clar quina havia de ser la via per buscar la remuntada. Molt coratge, perquè els olotins no van abaixar els braços i ho van intentar fins al final, però massa poc cap, cosa que va dur el Saguntí a sentir-se molt còmode tancat a la seva àrea, fins i tot en els últims minuts, quan jugava amb deu. No hi va haver idees, i no és ni el primer ni el segon dia, i això preocupa, perquè el canvi de dinàmica és urgent i podria passar per un canvi a la banqueta.

Ho veig molt complicat; no donem per a més. Tot i fer moltes coses bé, ens falta punteria. Sense gol no hi ha paradís. El futur és negre
Hem fet un primer temps molt digne, però no hem estat contundents a la nostra àrea