2a divisió FEF

Punt final a l’era Manix Mandiola

2a divisió FEF. L’Olot destitueix el tècnic basc pels mals resultats i estudia el seu relleu, amb Jonathan Risueño com a principal candidat

Fins aquí. Després de la derrota de diumenge passat a casa contra l’Atlètic Saguntí, la direcció esportiva de l’Olot no ha resistit més i ahir va prendre la decisió de destituir el tècnic, Manix Mandiola, poc més de mig any després que agafés les regnes de l’equip a tercera divisió FEF. El tècnic basc va complir l’objectiu pel qual arribava després de la destitució d’Albert Carbó; va aconseguir l’ascens, encara que fos acabant segon en la lliga i per la via llarga, després de guanyar el play-off d’ascens, però no ha resistit més de deu jornades en el càrrec a segona divisió FEF. Els mals resultats, que tenen el conjunt olotí en la penúltima posició de la lliga, amb vuit punts, a quatre de la permanència, han estat el principal motiu que han dut l’Olot a apostar per un canvi, però també ha tingut molt pes el joc de l’equip, ja que aquest curs els olotins han ofert un joc força pobre i són, amb quatre gols, l’equip menys golejador de la lliga.

Amb la destitució de Mandiola, l’Olot confia poder fer un canvi de rumb després d’unes setmanes convulses, amb el basc deixant fora de la convocatòria jugadors com Eloi o Xumetra en el partit al camp del Lleida que va acabar amb victòria olotina i que va permetre que Mandiola continués en el càrrec fins ahir. El repte és la lliga, i el tècnic que arribi, que s’espera que sigui en les pròximes hores, tindrà temps per preparar el pròxim duel, ja que la lliga no es reprèn fins al 20 de novembre. Abans, l’equip afrontarà dos duels de màxim nivell al municipal contra equips de segona divisió A, el Llevant i l’Andorra, dissabte en la primera eliminatòria de copa i dimecres en la semifinal de la copa Catalunya, respectivament.

Aquests dos duels, molt més complicats però també amb menys pressió del que suposarà la lliga, seran l’estrena del nou entrenador de l’Olot, que s’espera que arribi durant el dia d’avui per començar a preparar el duel contra el Llevant. En aquest sentit, el candidat més ben situat és Jonathan Risueño, que va entrenar l’Hospitalet a segona divisió B el curs 2020/21 i aquest any el Bogotà, de la segona divisió colombiana.

MASSA POC

El basc deixa l’equip penúltim i sent l’equip que menys gols marca de la lliga

ESTRENA D’IMPACTE

El tècnic que assumeixi el càrrec debutarà dissabte contra el Llevant en la copa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)