3a divisió FEF

El Peralada vol somiar i el Girona B ha de despertar

3a divisió FEF. Els xampanyers visiten el camp de la FE Grama (11.45 h) i el filial gironí rep el Sants a Riudarenes (12 h)

La lliga de 3a divisió FEF no s’atura per la disputa de la primera eliminatòria de la copa, de manera que el Peralada i el Girona B afrontaran partits importants per acostar-se als seus objectius.

En el cas del Peralada, els de Miquel Àngel Muñoz visitaran el camp de la FE Grama amb l’objectiu d’encadenar per primera vegada aquesta temporada una tercera victòria que els permetria mantenir-se en les primeres posicions de la classificació i, si algun dels tres equips que té al davant punxa, entrar a la zona de play-off d’ascens. El Girona B, en canvi, rep la visita d’un Sants eufòric després de guanyar el líder, l’Europa, la setmana passada. Amb baixes importants per al partit de copa del primer equip, els d’Axel Vizuete necessiten el triomf per allunyar-se de la zona de descens, que tenen només a un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)