3a divisió FEF

El Girona B torna a somriure i supera el Sants (2-0)

El Girona B ha tornat a sumar els tres punts a Riudarenes on ha aconseguit quatre victòries en els cinc partits que hi ha disputat (2-0). El filial gironí ha superat al Sants gràcies a dues dianes d’Oriol Comas en el primer temps i d’Arango en el segon per tornar al camí del triomf després de tres jornades negat (un sol punt de nou possibles).

L’enfrontament a Riudarenes ha començat igualat i sense massa ocasions fins que Oriol Comas ha pogut decantar la balança a favor del filial del Girona. El central ha rematat molt bé una falta per fer l’1-0.

El gol ha anat bé per tranquil·litzar als d’Axel Vizuete en un partit que s’ha escalfat abans del descans per una acció en la qual el visitant Franco ha vist la vermella i ha generat una picabaralla amb l’expulsió de Richmon, que estava a la banqueta.

Tot i jugar amb un menys, el Sants ha gaudit d’una arribada tímida de Cura després d’una centrada de Caresia, un miratge en un partit plàcid per la defensa local.

El Girona B ha tingut el matx sota control i el fet de jugar amb un home més l’ha ajudat. En el segon acte, Arango ha establert el 2-0 definitiu per assegurar tres punts més a casa, on els blanc-i-vermells han guanyat quatre dels cinc partits que hi han disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)