Mundial

De Lleida, amb Sèrbia al cor

Per circumstàncies de la vida, Catalunya tindrà indirectament un altre representant al mundial de Qatar. Sergej Milinkovic-Savic, l’estrella de la selecció sèrbia, va néixer a Lleida. La vida del migcampista ha caminat en paral·lel a la del seu pare, també futbolista, que va defensar l’escut del Lleida els cursos 1993/94 i 1994/95. El jugador, que milita a la Lazio des del 2015, va començar a jugar a futbol a Àustria, país on el seu pare va tancar una dilatada carrera després de passar per múltiples equips com l’Alverca i el Chaves, de Portugal, o l’Ourense, l’Almeria i el Lleida. Va ser quan jugava en el conjunt de la Terra Ferma que Nikola Milinkovic i la seva dona, la jugadora de bàsquet Milana Savic, van tenir el jugador amb més qualitat i progressió del futbol serbi. Sergej Milinkovic-Savic va viure pocs mesos en terres catalanes, des que va néixer fins que el seu pare va fitxar per l’Almeria. L’elecció del migcampista, un tot terreny amb capacitat de treball, recuperació, però també arribada des de la segona línia, sempre va ser competir per defensar el país balcànic.

El lleidatà ha estat una peça cobejada en els darrers mercats de fitxatges per sortir de la Lazio. Equips com el Manchester United, el Chelsea, l’Arsenal o, fins i tot, el City segueixen de prop Milinkovic-Savic, que intentarà portar com més lluny millor la seva selecció, enquadrada en un grup atractiu, amb el Brasil, Suïssa i el Camerun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)