Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Lewandowski falla un penal i fa un favor a Messi (0-0)

Qatar 2022. Grup C.

Robert Lewandowski continua sense saber què és marcar un gol en una copa del món. El 9 de Polònia va marxar amb la motxilla buida ara fa quatre anys del mundial de Rússia i en l’estrena a Qatar 2022 ha malbaratat un penal en la segona part contra Mèxic, que l’àrbitre havia assenyalat a instàncies del VAR. Lewandowski ha executat la pena màxima i el Memo Ochoa, als seus 37 anys i en el seu cinquè mundial, li ha endevinat la trajectòria. Tercer penal que falla Lewandowski amb la samarreta de Polònia en catorze llançaments.

Mèxic ha estat millor durant els noranta minuts, però tampoc ha estat capaç de batre Szczesny. L’empat deixa amb mal gust de boca a totes dues seleccions i és un consol per a Argentina, que era el resultat que més la beneficia després de la patinada del partit matinal contra Aràbia Saudita. Argentina és ara cuer, però sap que si guanya els dos partits contra Mèxic i Polònia serà equip dels vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)