Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Mbappé impulsa França fins als vuitens (2-1)

Qatar 2022. Grup D

Didier Deschamps no va poder fer entrar en la llista ni Pogba, ni Kanté, va perdre Benzema abans que França entrés en joc i va perdre també per tot el mundial Lucas Hernández després del primer partit contra Austràlia, però la cura pels seus maldecaps es diu Kylian Mbappé. El 10 de França és l’aspirina de Deschamps. Gol en el debut i doblet avui per derrotar Dinamarca. Seus han estat els dos gols de l’actual campiona del món.

Mbappé ha avançat França en el minut 61 després d’una bona acció per la banda esquerra amb Theo Hernández. Cavalcada del jugador del Milan, paret amb Kylian i rematada a barraca del crac del PSG. Ell ha rescatat França en el minut 86 rematant amb el genoll una dolça centrada de Griezmann.

Dinamarca havia empatat eb el minut 68 a la sortida d’un córner, gràcies a un gol de cap del central del Barça Andreas Christensen.

França se situa amb 6 punts i trenca una mala ratxa contra Dinamarca que havia guanyat els dos últims duels directes a la Nations League. França ja està classificada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)