3a divisió FEF

El Peralada s’enlaira una mica més a la Pobla

3a divisió FEF. Un gol de Solans (65’) dona el quart triomf en cinc jornades

Pobla Mafumet 0 Peralada 1

LA POBLA DE MAFUMET:César, Torre, Robledo, Amoedo (Guzmán, 63’), Valverde, Nil Garrido, Torrents (Taboada, 71’), Bellari, Quirós (Querol, 71’), Montagut i Urbina.PERALADA:Aroca, Romero, Alan Baró, Varese, Pala, Pol Gómez, Dani Gómez (Pijuan, 87’), Espuña (Moha, 63’), Adrià Méndez, Solans (LLorenç, 78’) i Nierga.GOLS:0-1 (65’) Solans.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:A Nierga, del Peralada.

El Peralada s’enfila fins al tercer lloc després d’obtenir al camp de la Pobla la quarta victòria en cinc partits, gràcies a un gol de Solans i un molt bon treball defensiu. La primera meitat va ser equilibrada. La Pobla va crear el primer ensurt amb un xut de Torrents (4’). Solans va fer el primer avís en superar la sortida del porter i, amb poc angle, xutar al lateral de la xarxa (9’). El seu segon xut va topar amb una intervenció de mèrit del porter César (62’). La insistència va tenir premi, perquè Solans va recollir una centrada de Pala i, amb un cop de cap que va impactar al travesser i va entrar, va fer el gol (65’) que l’equip va saber defensar molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)