Més futbol

Alèxia, Cucurella i Guardiola, noms propis en la 10a Gala de les Estrelles

Futbol català.

De les estrelles de Qatar 2022 a les estrelles de casa nostra. El futbol català ha celebrat avui la seva 10a edició de la Gala de les Estrelles a l’Antiga Fàbrica Damm i Alèxia Putellas (Millor jugadora de l’any), Marc Cucurella (Millor jugador) i Pep Guardiola (Millor entrenador) han recollit els guardons que els acrediten com els millors de la temporada 21/22. Ells han estat tres dels grans protagonistes de la gala.

Alèxia ha recollit també el premi a la màxima golejadora catalana de l’any. Doblet per a la capitana com en l’edició anterior. La de Mollet, encara lesionada, ha parlat sobre la seva recuperació i del bon rendiment d’aquest Barça tant a la lliga com en la Champions: “L’any que ve serà complicat repetir aquest premi per la lesió. A nivell emocional la lesió la visc com una muntanya russa, amb alts i baixos.” “Veig l’equip molt bé. Estem a una velocitat molt bona. Estem gaudint tots molt, en el meu cas des de la grada”.

L’actual futbolista del Chelsea, Marc Cucurella, ha recollit el guardó per primera vegada. Molt satisfet després d’imposar-se a Marc Bartra i Gerard Deulofeu: “Arribar fins aquí no ha estat fàcil”. “Estic molt feliç a Londres, ara és el moment de disfrutar”. “Sempre m’ha quedat l’espina de no haver pogut triomfar al Barça, si algun dia s’obre aquesta oportunitat naturalment ho valoraria”. El d’Alella no tanca les portes a un retorn al Camp Nou.

Guardiola, guanyador al premi de Millor entrenador per cinquena vegada, ha pogut assistir a la gala de forma presencial a diferència d’altres anys, aprofitant que la Premier està aturada pel Mundial. Pep ha dedicat el premi al seu amic Òscar García Junyent i la seva família, per la pèrdua de la seva filla. Pep ha valorat la seva renovació per dos anys més amb el City i ha parlat del Barça de Xavi: “Estic molt agraït al City, m’hi trobo molt a gust. Quan guanyes amb continuïtat és perquè els de dalt et donen molt suport. No em sento qüestionat cada setmana.” “Res és comparable amb el Barça. El Barça tot és més a flor de pell. Mai podré estar prou agraït a tot el que el Barça ha fet per mi”. “El Barça seguirà guanyant sense mi. Jo vaig fer una bona etapa aquí i ara li toca a una altra gent. Hi ha un bon entrenador com en Xavi, abans el Luis Enrique”. “Ara hi ha el desencís de l’eliminació de la Champions, però a la lliga estan primers”.

Gerard Deulofeu, màxim golejador català, Ferran Jutglà, Clàudia Pina, que no ha pogut assistir a la gala per temes de salut, l’àrbitre Victor García Verdura, el Llevant les Planes, i el porter del Barça de Futsal, Dídac Plana, han estat alguns dels altres premiats.

MILLOR JUGADOR
Marc Cucurella 68,3%
Marc Bartra 22%
Gerard Deulofeu 9,7%
MILLOR JUGADORA
Alèxia Putellas 51,2%
Aitana Bonmatí 46,3%
Ona Batlle 2,5%
JUGADOR AMB MÉS PROJECCIÓ
Ferran Jutglà 64,3%
Arnau Martínez 23,8%
Rubén Sánchez 11,9%
JUGADORA AMB MÉS PROJECCIÓ
Clàudia Pina 80,5%
Meritxell Font 12,2%
Júlia Bartel 7,3%
MILLOR ENTRENADOR/A
Pep Guardiola 61,9%
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ 21,4%
Natàlia Arroyo 16,7%
MILLOR ÀRBITRE
Víctor Garcia 55%
Mariona Molina 40%
Jesús Mira 5%
MILLOR JUGADOR DE FUTBOL SALA
Dídac Plana 51,3%
Adolfo Fernández 35,9%
David Álvarez 12,8%
MILLOR JUGADORA DE FUTBOL SALA
Èlia Gulli 43,2%
Mariona Solà 32,4%
Marta de los Riscos 24,4%
MILLOR TÈCNIC DE FUTBOL SALA
Clàudia Pons 45,2%
Jabi Rodríguez 40,5%
Albert Canillas 14,3%
MÀXIM GOLEJADOR
Gerard Deulofeu
MÀXIMA GOLEJADORA
Alèxia Putellas
PREMI ESPECIAL DEL JURAT
Llevant les Planes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)