2a divisió FEF

Per evitar que es faci massa llarg

2a divisió FEF. L’Olot necessita, com fa ja diverses setmanes, el triomf per impedir que marxi un altre rival directe que l’enfonsi més

Olot Hèrcules

OLOT:Fàbrega, Callís, Aimar, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Terma, Urri, Saïdou, Busquets i Forgas.BAIXES:Blázquez, Carles Mas i Castells (lesió).HÈRCULES:Carlos Abad, Raúl Ruiz, Roger Riera, Leiva, Chacartegui, Maxi Ribero, César Moreno, Michel Herrero, Cristian Cedrés, Alvarito i Villacañas.BAIXES:Ander Vitoria, Jack Harper (lesió) i Truyols (sanció).LLOC I HORA:Municipal (16.30 h).ÀRBITRE:García Acosta.

L’Olot està enfonsat en la taula, ja a cinc punts de la permanència i amb l’horitzó poc propici per enllaçar una ratxa positiva que el tregui de la misèria. En construcció en plena temporada després del canvi de Manix Mandiola, rigor defensiu, per Jonathan Risueño, rauxa i valentia ofensiva, als jugadors olotins se’ls veuen les vergonyes i quan volen atacar i arribar amb regularitat en atac es converteixen en un equip vulnerable en defensa. Costarà.

“Els jugadors es mereixen una alegria i una victòria seria el premi que necessiten. S’ha d’aconseguir amb fe i lluita, no donant cap pilota per perduda i creient en el que estem fent”, diu Risueño, que hi afegeix: “És un partit més, la categoria és molt igualada i tots els rivals són molt bons. Podem guanyar qualsevol i hem de competir com un partit més”, sentencia. L’Hèrcules arriba al municipal també trencat a nivell esportiu –en descens– i amb molta mala maror en el pla institucional. Una oportunitat per ficar-hi cullerada.

Són baixa per al partit els habituals Blázquez, Carles Mas i Castells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)