3a divisió FEF

Reivindicar-se al camp d’un favorit a l’ascens

3a divisió FEF. El Girona B, en el pitjor moment dels darrers anys, visita el Narcís Sala per enfrontar-se al Sant Andreu, segon en la taula

El Girona B no carbura. L’equip blanc-i-vermell no ha aconseguit encadenar dues victòries aquesta temporada i ja ha perdut sis partits en dotze jornades, només dos menys que en tot el curs passat. Els d’Axel Vizuete no han guanyat encara fora de casa –dos empats, quatre derrotes i dos gols fets en sis partits– i en la darrera jornada van perdre estrepitosament a Riudarenes contra el Badalona (0-3). Tot i que els gironins són un equip nou i en construcció, i tenen marge de millora –són només a cinc punts de les posicions de play-off–, hauran de millorar molt el rendiment si volen aspirar a l’ascens com es pressuposava.

El Girona B visita avui un dels camps més complicats de la categoria, el Narcís Sala, per enfrontar-se al Sant Andreu (a les 18 h). Si bé no sembla ni un estadi ni un rival propicis per estrenar-se a domicili (els quadribarrats són segons en la taula), sí que podria ser un punt d’inflexió per comprovar que poden competir contra els millors i que encara no han dit l’última paraula. Hi ha temps per reaccionar. Tot i que l’ascens directe sembla utòpic, quedarà la via del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)