1a divisió FEF

El Barça Atlètic esgarrapa un punt a domicili (0-0)

Partit poc vistós del Barça Atlètic a camp de l’Intercity. El combinat blaugrana ha sumat un punt i gràcies, ja que els locals han disposat de les ocasions més clares al llarg dels 90 minuts.

L’equip de Rafa Márquez ha patit en la primera meitat. De fet, els blaugrana han trigat mitja hora a rematar a porteria amb un xut llunyà i poc perillós de Txus Alba (31’), que poc després sí que ha enviat un xut que ha fregat el pal (33’). La resta del primer temps ha estat un monòleg ofensiu de l’Intercity, que ha fet treballar de valent a Arnau Tenas, especialment en el tram final. Piñán, Etxaniz, Roigé i Guillem Jaime han estat els homes més perillosos del conjunt local, però la mala punteria i la bona feina del porter blaugrana han permès que el marcador fos d’empat a zero al descans.

El Barça Atlètic ha fet un petit pas en l’inici del segon temps i ha millorat les seves prestacions. Juanda ha disposat de dues bones oportunitats en els primers compassos. Al minut 51, ha xutat un pèl massa creuat i l’esfèrica ha sortit prop del pal. Al 57’ ha estat Manu Herrera, el porter local, qui ha evitat la diana blaugrana. El duel s’ha igualat i les ocasions han minvat. La més clara dels de Márquez l’ha tingut Roberto al minut 82. El davanter acabava d’entrar i a punt ha estat de rematar de cap al fons de la xarxa, però Herrera ha respost bé. Malgrat aquest avís, l’Intercity ha acabat millor el partit, però el filial del Barça ha pogut mantenir l’empat a zero.

Dimecres, els blaugrana reben l’Eldense al Johan Cruyff (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)