Més futbol

El Llevant Les Planes cau golejat contra el Madrid (1-4)

El Llevant Les Planes ha caigut golejat a casa (1-4) contra un Real Madrid que ha estat molt superior els 90 minuts i també molt efectiu de cara a porta. Amb aquest resultat, les de Ferran Cabello encadenen sis derrotes consecutives. El pròxim partit del quadre català serà diumenge que ve contra el Granadilla.

El Llevant Les Planes s’ha vist sorprès en els primers minuts per la intensitat amb què ha sortit el Real Madrid. El conjunt madrileny ha estat el clar dominador dels primers compassos del matx, fent-se amb la possessió de la pilota i atacant constantment la porteria rival, mentre que al quadre català ben poc li durava l’esfèrica. Aquesta superioritat s’ha materialitzat ben aviat, quan en el minut 5, en la primera que han tingut, Esther ha aprofitat una badada defensiva de les locals per situar el 0 a 1 en el marcador amb un xut potent i col·locat des de dins l’àrea. Amb aquesta diana, les d’Alberto Toril han continuat dominant el partit, i en el 34’ han fet el gol de la tranquil·litat de les botes, altre cop, d’Esther. Al conjunt dirigit per Ferran Cabello li ha costat molt arribar a l’àrea rival, i no han disposat de cap ocasió clara per inquietar a les madrilenyes. Abans del descans, Zornoza podria haver fet el tercer, però la seva rematada s’ha estavellat al pal.

A la represa, el Llevant Les Planes ha intentat ser més ofensiu, però al davant s’estaven trobant amb una defensa molt sòlida i tancada que impedia qualsevol opció de rematar a porta. Fins que en el 57’, després d’una molt bona jugada del quadre català, Irina Uribe ha escurçat les distàncies en un mà a mà amb Misa. L’alegria ha durat poc, ja que en el minut 65, quan millor estaven jugant les de Sant Joan Despí, el Madrid ha tornat a posar terra pel mig amb el tercer. Abans del xiulet final, en el 85’, Feller ha sentenciat el matx amb el quart.