Mundial

Esperant Kane

Vuitens de final. L’actual subcampiona d’Europa i l’actual campiona d’Àfrica s’enfronten avui per un lloc als quarts, amb Harry Kane sota la lupa

El Bota d’Or de Rússia 2018 encara no ha marcat en aquesta copa del món: sis gols en l’últim mundial, quatre en l’última Eurocopa i zero de moment a Qatar 2022. Anglaterra continua esperant Harry Kane. L’atacant del Tottenham ha marcat 12 gols en els primers mesos de competició a la Premier –només el supera Haaland (18)–, però encara no ha fet diana després de tres partits com a titular. Southgate no desespera. L’última Eurocopa marca el camí. Kane no va marcar tampoc cap gol en aquella fase de grups i va ser en les eliminatòries directes quan Kane va despertar. Gol contra Alemanya a vuitens, doblet contra Ucraïna a quarts i gol contra Dinamarca en la pròrroga de les semifinals. Nou gols ha fet l’actual subcampiona d’Europa i cap porta el segell del dorsal 9, que ha repartit tres assistències. Anglaterra espera el seu instint avui contra el Senegal (20 h, Al Bayt Stadium, Al Khor).

Kane serà de nou titular tot i les molèsties al turmell que arrossega des del debut contra l’Iran. Southgate té tothom disponible. L’actual campiona d’Àfrica, en canvi, té la baixa confirmada de Idrissa Gueye, per acumulació de targetes, i el dubte fins a última hora de Kouyaté, amb molèsties. Senegal, amb deu futbolistes en la llista que juguen a dia d’avui en el futbol anglès, aspira almenys a arribar als quarts, el seu sostre en un mundial, fita aconseguida el 2002. Anglaterra és clara favorita.

EL PROTAGONISTA

Els gols són allò per què es jutja un davanter, però estic tranquil i centrat a ajudar l’equip. Si el gol acaba arribant serà fantàstic
Estic bé a nivell físic. No hi ha cap problema en aquest sentit. He anat millorant dia a dia
Harry Kane
DAVANTER D’ANGLATERRA

ANGLATERRA

1
Pickford
12
Trippier
5
Stones
6
Maguire
3
Shaw
22
Bellingham
4
Rice
17
Saka
19
Mount
11
Rashford
9
Kane

SENEGAL

16
Mendy
21
Sabaly
3
Koulibaly
4
Diallo
14
Jakobs
10
N. Mendy
11
Pathé Ciss
26
Gueye
13
Ndiaye
9
Boulaye Dia
18
Sarr
ÀRBITRE: Iván Barton (El Salvador). HORA: 20 h (La 1 / Gol Mundial)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)