Més futbol

Sense cap opció

Lliga F. El Llevant les Planes acaba clarament superat per un Madrid molt efectiu

Llevant LP 1 Real Madrid 4

LLEVANT LP:Doris Bacic, Laia Parera, Sille Struck (Gantxegui, 46’), Júlia Mora, Berta Bou (Escot, 70’), Yas Mrabet, Laura Martínez (Martín, 70’), Rita Chikwelu, Elena Julve, Pilar Garrote (Natalie Muth, 81’), Irina Uribe.REAL MADRID:Misa, Teresa, Rocío, Olga (Maite Oroz, 58’), Esther (Svava, 46’), Weir (Toletti, 70’), Kathellen, Lucía, Feller (Nahikari, 86’), Zornoza, Athenea (Moller Hansen, 86’).GOLS:0-1 (5’) Esther. 0-2 (34’) Esther. 1-2 (57’) Irina Uribe. 1-3 (65’) Athenea. 1-4 (85’) Feller.ÀRBITRE:Planes Terol.T.G.:Feller, Esther, Olga, Mrabet, Misa, Bou.

El Llevant les Planes arribava a aquest partit molt necessitat de punts, després de cinc derrotes consecutives. Ahir, però, tampoc va ser el dia i es va tornar a quedar sense puntuar. El Madrid, segon classificat, va ser molt superior els 90 minuts i en cap moment va veure perillar la victòria. En part gràcies a la gran efectivitat que van mostrar de cara a porta. Irina Uribe, la jugadora més incisiva i elèctrica del quadre català, va veure recompensat el seu esforç amb un gol en el minut 57, que donava un bri d’esperança a les de Ferran Cabello.

Des de l’inici, el Llevant es va veure sorprès per la intensitat amb què va sortir el conjunt madrileny. Ben aviat, van materialitzar aquesta superioritat amb un gol d’Esther en el minut 5 aprofitant una badada defensiva de les locals. Abans del descans, la mateixa jugadora va fer el segon. A la represa, les catalanes van intentar fer un pas endavant i atacar amb més insistència la porteria rival. D’aquesta manera, Uribe va aconseguir escurçar les distàncies. Però l’alegria va durar poc. Quan estaven jugant millor les de Sant Joan Despí, Athenea i Feller van sentenciar el matx.