1a divisió FEF

Un gol de Barberà dona els tres punts al Barça Atlètic contra l’Eldenc (1-0)

El Barça Atlètic ha superat per la mínima a l’Eldenc, el colíder del grup 2 de la categoria juntament amb el Castelló (1-0) gràcies a una diana de Víctor Barberà (64’). El conjunt dirigit per Rafa Márquez ha hagut de treballar i madurar el triomf però la genialitat del juvenil i una bona feina defensiva li han permès sumar tres punts d’or que l’acosten a la part noble de la classificació.

La primera part ha començat amb un Eldenc intens que ha volgut portar la iniciativa. Poc a poc, el Barça Atlètic ha igualat les forces a còpia de possessió i control del joc, fet que l’ha permès generar alguna ocasió de gol, tot i que esporàdica. Ilias Akhomach ho ha intentat des de la frontal però l’esfèrica ha marxat per damunt del travesser de la porteria visitant (8’) i Roberto ha tingut la millor ocasió blaugrana quan Pelayo a filtrat una pilota entre línies que Álvaro Sanz ha cedit de primeres a Roberto Fernández. El davanter ha fet una rematada creuada que Guille Vallejo ha rebutjat amb mèrit amb la cama (21’).

L’Eldenc ha intentat estirar línies i ha tingut l’ocasió més clara per avançar-se a través d’un xut de Juanto Ortuño que s’ha enverinat i gairebé sorprèn Arnau Tenas. El porter ha posat la mà com ha pogut i la pilota s’ha estavellat en el pal fins que l’ha pogut controlar en segona instància (21’). L’ensurt ha fet que l’equip dirigit per Rafa Márquez tornés a baixar la intensitat però no pas el control, tot i que les ocasions han estat gairebé inexistents –només Roberto Fernández ha provat una rematada regirant-se a centrada de Juanda (37’).

En l’inici de la segona part, els blaugrana han tornat a patir un ensurt quan una falta frontal executada per Pardo l’ha intentat refusar com ha pogut Arnau Tenas i el refús l’ha caçat Pedro Capó, que l’ha enviat a fora quan ho tenia tot de cara (48’). El Barça Atlètic ha mantingut la calma i ha tornat a apropar-se gràcies la insistència de Víctor Barberà, la seva nova referència en l’atac. I és que, el davanter encara en edat juvenil ha rebut ja a dins de l’àrea una passada de Txus Alba i després de fer un control ha carregat molt ràpid la cama per enviar la pilota al pal llarg, lluny de l’abast de Guille Vallejo, que tot i això, ha tocat la rematada amb la punta dels dits (64’).

El gol ha fet fer un pas endavant a l’Eldenc, que ha semblat tancar al seu propi camp al filial del Barça. Amb pausa, control i possessió, els de Rafa Márquez han mantingut allunyat al rival de la seva pròpia àrea, tot i que Juanto Ortuño ha pogut provar un xut al pal curt; Mario, des de la frontal; Pardo després d’un corner i Cris Montes amb un xut amb rosca que ha anat al lateral de la xarxa han inquietat la defensa barcelonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)