Mundial

La federació espanyola prescindeix de Luis Enrique

Luis Enrique tanca la seva etapa a la banqueta de la selecció espanyola. La federació ha fet oficial l’adeu de l’asturià, després de l’eliminació en els vuitens de final del mundial de Qatar, contra el Marroc. La federació espanyola explica en el comunicat que la direcció esportiva ha traslladat al president, Luis Rubiales, un informe en què es determina que han de començar un nou projecte. Rubiales i el director esportiu, José Francisco Molina, han comunicat la decisió a l’asturià.

L’exentrenador del Barça va arribar a la banqueta del combinat espanyol el 2018, ha liderat un relleu generacional, apostant per jugadors molt joves, i va fer arribar l’equip a les semifinals de l’Eurocopa l’any passat. Però també ha estat l’ase dels cops, focus de crítiques. I l’eliminació del mundial ha precipitat el canvi, que la federació ha assumit com a destitució sense esperar la decisió de l’entrenador.

De la Fuente, el relleu

La federació espanyola no ha tardat gaire a anunciar el relleu de Luis Enrique. L’escollit és Luis de la Fuente, fins ara seleccionador sub-21 i amb una llarga trajectòria a les seleccions espanyoles de base. La junta directiva de la federació ha d’aprovar dilluns el nomenament del nou tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)