1a divisió FEF

Empat insípid del Cornellà (0-0)

El Cornellà ha sumat un empat davant el Múrcia en un partit amb un ritme molt baix i poques oportunitats. La primera part ha estat molt ensopida. Les aproximacions a les àrees eren tímides, tant per part del Cornellà com per part del Múrcia. El primer avís l’ha protagonitzat el conjunt visitant en una centrada lateral que Dani Vega ha rematat desviat (9’). L’oportunitat més clara dels verds ha estat una acció de córner en què Ramon Folch ha arribat completament sol, però el seu cop de cap ha sortit molt desviat (22’). Els murcians han estat una mica més incisius en els darrers instants, rondant l’àrea d’Anacker, però en cap moment han inquietat el porter del Cornellà.

El segon temps no ha canviat de dinàmica, però almenys tots dos equips han posat a prova el porter rival en accions a pilota aturada. Per part del Múrcia, Pedro León, de falta, ha fet treballar a Anacker, que ha reaccionat bé (53’). En l’altra àrea, Gerard Martín ha rematat de forma impecable un córner, però s’ha topat amb una gran aturada de Costa (64’). El Cornellà ha fet un petit pas i ha intentat ser més profund, però no ha trobat porteria. De fet, la més clara en el tram final l’ha tingut el Múrcia amb un xut d’Arnau que ha sortit fregant el pal (88’).

Amb aquest empat, l’equip de Gonzalo Riutort suma 18 punts i es manté en la part baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)