2a divisió FEF

A l’Olot li passa de tot i ha de donar el 0-0 per bo

Els olotins han patit dues lesions, han fallat un penal i s’han quedat amb deu homes en la primera part del duel a casa contra el Mallorca B

L’Olot ha tancat aquest migdia el 2022 amb un empat a zero a casa contra el Mallorca B, un rival directe en la lluita per la permanència. Lògicament, per la necessitat dels olotins de sumar de tres en tres per acostar-se a la permanència l’empat és un molt mal resultat, però tenint en compte com ha anat el partit els de Jonathan Risueño, que continuen sense conèixer el triomf amb el valencià a la banqueta, poden donar per bo el resultat, i és que han jugat amb un home menys des de la mitja hora de joc, a més de fallar un penal, una vegada més, a l’inici del partit.

En la primera part a l’Olot no li haurien pogut passar més coses negatives. Les ocasions més clares han estat del Mallorca B, sobretot en el minut 3’ quan Batalla ha evitat el gol d’Ibra en l’un contra un i en el 38’, quan Tòfol ha estavellat un xut de falta al travesser. El pitjor, però, ha estat que els olotins han hagut de fer dos canvis per les lesions de Saïdou i Ferran Brugué, i que una vegada més han desaprofitat l’ocasió de posar-se per davant en el marcador quan en el minut 27’ el porter del Mallorca B Pere Joan li ha aturat el llençament de penal, que havia provocat Ayala, a Urri. Una vegada més els onze metres donant l’esquena a l’Olot. El colofó ha arribat en el 35’, quan Gonzalo Pereira ha vist la vermella directa i l’Olot s’ha quedat amb deu homes.

El millor per a l’Olot en el descans era el resultat, però en la segona part els olotins han patit molt menys del que es podia esperar, i és que el Mallorca B tampoc ha buscat la victòria amb insistència fins als minuts finals més enllà d’alguna ocasió aïllada d’Ibra que no ha posat en problemes a Batalla. De fet, les ocasions més clares han arribat al final i cada equip n’ha tingut una. Primer Batalla, en el 90’, ha evitat el gol de Valverde en l’un contra un, i després Aimar, en el 91’, ha rematat desviat des de l’interior de l’àrea petita quan ho tenia tot a favor després d’un córner. Al final, però, el marcador no s’ha mogut del 0-0 que no deixa a ningú content.