El Peralada s’ha de conformar amb el 0-0 contra el Sants

Els xampanyers tanquen la primera volta en la cinquena posició després de sumar un punt en un partit igualat i amb poques ocasions

El Peralada ha tancat aquest migdia la primera volta i el 2022 amb un empat a zero al camp d’un Sants que flirteja amb la zona de descens, però que només ha perdut dos partits com a local en el que portem de curs. L’empat manté els xampanyers en la cinquena posició, que dona accés al play-off d’ascens, i fa que el Peralada encadeni cinc partits sense conèixer la derrota.

Com era d’esperar, per les dimensions del camp, el partit no ha estat el més vistós de la temporada, i és que el joc directe ha estat el gran protagonista del partit, però als dos equips els ha costat moltíssim generar ocasions de perill. Nierga, amb un xut que ha aturat Guillem sense problemes (9’) ha tingut la primera dels empordanesos, mentre que Cristian, amb un xut massa alt, ha tingut la primera del Sants (11’). Els xampanyers s’han salvat per poc passada la mitja hora, i és que el col·legiat ha anul·lat un gol d’Ubón que hauria canviat el guió. La més clara, però, l’ha tingut el Peralada just abans del descans, en un remat de Sergi Solans que s’ha escapat per ben poc quan ja havia superat el porter (45’).

En la segona part el Sants ha estat més còmode sobre la gespa intentant aprofitar els contraatacs amb Franco i Caresia de protagonistes, però no n’ha aconseguit culminar cap amb una rematada clara fins al minut 80’, quan Franco ha provat el xut dins l’àrea però Micaló ha aconseguit desviar a córner. Els xampanyers han generat poc perill, però han tingut una bona ocasió de Dani Gómez en què un defensa local ha evitat el gol (65’). Al final, però, el 0-0 ha acabat sent un resultat just.