1a divisió FEF

El Nàstic treu un punt d’or “in extremis” al Collao (1-1)

Un gol de Lupu al minut 91 de partit permet als tarragonins sumar un empat molt positiu després d’una molt mala primera meitat i jugar 45 minuts amb un menys

El Nàstic treu un punt d’or del Collao davant l’Alcoià (1-1) amb un gol de Lupu al darrer minut. Els grana han jugat un partit molt irregular, amb un primer temps molt fluix, i veient-se amb un futbolista menys tota la segona meitat per l’expulsió d’Èric Montes.

Els tarragonins s’han vist superats des del primer minut. La primera ocasió clara ha arribat al 3, amb una rematada de cap que ha hagut de treure sobre la línia Manu García després d’un servei de cantonada local. L’estratègia i el joc directe ha fet molt mal als d’Agné, que han vist com l’Alcoià guanyava tots els duels i es feia amb les segones jugades. El primer gol ha arribat des d’un servei de porteria de Bañuz, i amb tres tocs els de Vicente Parras s’han plantat davant Manu perquè Moyita anotés l’1 a 0 al 14. I ha tingut el tercer cinc minuts després, però el xut de Rubio s’ha estavellat al pal. Gairebé ni s’ha acostat a l’àrea contrària el Nàstic.

I el segon temps ha començat encara pitjor. L’àrbitre ha expulsat a Èric Montes amb vermella directa per una suposada agressió després de rebre una falta. 40 minuts per davant amb un futbolista menys i per sota en el marcador. Però precisament a partir d’aquí han arribat els millors minuts del Nàstic. Arribades a l’àrea de Bañuz i primeres ocasions. Una de molt clara, un xut de Gorostidi des de la mitja lluna que s’ha estavellat al pal. Ha respost l’Alcoià amb un altre llançament a la fusta de Rubio.

Poc més fins al tram final. En una jugada aïllada, Bonilla ha tret una centrada sublim des de banda esquerra perquè Lupu connectés una rematada perfecta per posar l’empat a 1. Punt de molt valor per un Nàstic que ha estat inferior al primer temps i que ha jugat tota la segona part amb un jugador menys. Però l’equip ha competit i ha aguantat viu fins al final per acabar empatant. Els grana queden 6ns, amb els mateixos punts que marquen la zona de play-off.