1a divisió FEF

El Cornellà supera el Numancia amb un gol de penal al darrer sospir (1-0)

Els verds tornen a guanyar després de vuit jornades consecutives sense fer-ho i surten de la zona de descens

El Cornellà s’ha imposat al Numancia (1-0) a l’RCDE Stadium gràcies a un gol de Gil Muntadas de penal al minut 89. Els de Gonzalo Riutort tornen a assaborir la victòria després de nou partits consecutius sense fer-ho.

El primer temps ha estat molt tancat. Molta disputa, alternança en la possessió de la pilota i poc perill. Arribades contades i molt tímides per part dels dos conjunts. Pràcticament no han hagut d’aparèixer els porters.

I la tònica del segon temps era la mateixa, el partit no s’ha obert fins als darrers vint minuts. La primera acció del perill del partit ha estat al 66. Una falta directa al lateral de l’àrea del Numancia que ha executat Gil Muntadas ha acabat amb un xut directe que s’ha estavellat al pal. Minuts després Mamor ha xutat a les mans d’Ayesa. I al 75 els de Sòria han tingut la primera. Rematada de cap brillant de Rubén Mesa que s’ha trobat amb una resposta impecable d’Anacker per evitar el 0 a 1. I la rèplica del Cornellà ha arribat a peus de Nahuel Arroyo, però Ayesa s’ha fet gran i li ha guanyat el mà a mà.

I quan tot semblava abocat a l’empat a 0, ha arribat Nahuel per refer-se de l’ocasió perdonada. Ha marxat sol cap a l’àrea i Moha l’ha atropellat per cometre en un penal tan clar com absurd. Gil Muntada ha agafat ràpidament la pilota i l’ha executat a mitjana alçada per superar al porter. Gol en el darrer sospir per tornar a guanyar nou jornades després i acomiadar el 2022 sortint de la zona de descens.